Welkom op de website van RKVV Voerendaal

Voerendaal ligt in Zuid-Limburg, in de regio Parkstad, telt ruim 12.600 inwoners en bestaat uit de hoofdkern Voerendaal/Kunrade en enkele kleinere kernen met eigen voetbalverenigingen.
Onze voetbalvereniging RKVVV in de kern Voerendaal/Kunrade bestaat 87 jaar en groeit de laatste jaren -ondanks de ontgroening- weer iets in (jeugd)ledental! Momenteel heeft de club ruim 500 leden en brengt 4 senioren-, 1 veteranen-, 1 dames- en 27 jeugdteam(s) in competitie.

De voetbalhistorie van RKVVVoerendaal kent vele hoogte- maar ook dieptepunten. De laatste jaren waait er gelukkig weer een frisse wind door de vereniging, onder het motto: “De jeugd heeft de toekomst”. Spelen met eigen spelers uit Voerendaal waarbij het niet alleen gaat om het leveren van prestaties, maar ook om het onderlinge kameraadschap en samen ‘vereniging’ zijn. Naast de trainingen en wedstrijden verzorgt de vereniging dan ook voor haar leden verschillende sportieve en ludieke activiteiten en wordt tijdens gezellige feestavonden het versterken van de inwendige mens niet vergeten . Wij hopen als vereniging iedereen naast een sportief ook een plezierig thuishonk te kunnen bieden, waarbij ons prachtige verenigingslokaal uitnodigt tot het ‘spelen van de derde helft’.

Via deze site willen wij iedereen op de hoogte brengen/houden van de verenigingsactiviteiten en -actualiteiten.
Heeft u als bezoeker van deze site ideeën, reacties, vragen of opmerkingen, dan vernemen wij die graag.
Hiervoor kunt u zich wenden tot de webmasters via de facebookpagina of info@rkvvvoerendaal.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het Bestuur van RKVVVoerendaal