Kampioenen in de jeugd!

Kampioenen bij RKVV Voerendaal / RKSVB teams

In de najaarsreeks van het seizoen 2016-2017 hebben we als vereniging een aantal teams dat de “kampioenstitel” in de wacht heeft gesleept door hun puike prestaties. Een woord van gelukwensen aan de teams door de Jeugdcommissie.

Voerendaal/RKSVB JO11-2

Dit team speelde haar laatste wedstrijd in de voorjaarsreeks uit bij UOW’02 JO11-2 op een erg koude zaterdagochtend. Er was geen vuiltje aan de lucht, de spelers hadden er geen last van en bij rust stond het al 1-6. Het team speelde vakkundig hun wedstrijd uit en de einduitslag was 1-12. Zelfs de keeper mocht in de laatste wedstrijd meespelen en zelf scoren. Een prachtige afsluiting van een mooie najaarsreeks voor het JO11-2 team.

Uiteraard was de Jeugdcommissie aanwezig om het team te feliciteren met hun kampioenschap op het veld van UOW’02. Na een ferme slok (kinder) champagne begon de terugreis naar Voerendaal. Daar werden ze opgewacht door ouders en supporters en verblijd met een leuke attentie vanuit de ouders en leiders.

Jongens en trainers/leiders, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Ben benieuwd naar de voorjaarsreeks, met een goede inzet komen jullie ver.

2016-kampioen-o11-2

Voerendaal/RKSVB JO11-1

Dit team speelde op dezelfde zaterdagochtend een uitwedstrijd bij Haanrade. Ook hier geen vuiltje aan de lucht, erger nog de tegenstander werd compleet overspeeld door een fanatiek team van Voerendaal/RKSVB. De einduitslag was 0-17, een (uiteraard) terechte overwinning, door een sterk spelend team van JO11-1.

Ook hier was de Jeugdcommissie aanwezig om het team te feliciteren met hun kampioenschap. Ook hier volop (kinder) champagne en een hossend team, blij met hun kampioenschap. Ook voor dit team hadden ouders en leiders een leuke attentie in petto vanwege hun kampioenschap. Iets wat al een paar jaar “net niet” was gelukt, was nu gelukt.

Jongens en trainers/leiders, ook jullie van harte proficiat met jullie kampioenschap. Ook voor jullie geldt een zwaardere voorjaarsreeks in 2017.

2016-kampioen-o11-1

Voerendaal/RKSVB JO17-1

Het team JO17-1 speelde hun voorlaatste wedstrijd al om het kampioenschap. Een 7-tal overwinningen en één gelijkspel uit 8 wedstrijden leverde al 22 punten op. De tegenstander op 10 december j.l. heette Sporting Heerlen, vooraf geen eenvoudige klus. Echter ook hier een team met veel vertrouwen onderling hetgeen een ruststand opleverde van 2-0 en een einduitslag van 7-3.

Een mooie prestatie van een team dat graag in de 1e klasse had gespeeld, echter de KNVB was niet te vermurwen dit seizoen. Dat betekende echter wel een ongenaakbaar kampioenschap door een sterk team met veel kwaliteiten. Mooi ook dat in dit team veel kwaliteit zit voor de doorstroming naar de A-jeugd volgend seizoen.

De Jeugdcommissie werd vertegenwoordig door de voorzitter en ook hier gelukwensen vanwege het kampioenschap en een mooie ontlading bij spelers en staf onder het genot van (kinder) champagne.

Spelers en staf, proficiat met jullie kampioenschap en op naar de voorjaarsreeks met nieuwe uitdagingen en zwaardere tegenstanders hetgeen goed is voor jullie voetbalontwikkeling.

2016-kampioen-o17-1