Nieuwe trainer 2e elftal

Zoals bekend heeft Henny Crutzen aangegeven na dit seizoen te stoppen als trainer van ons 2e elftal. Hierdoor kreeg de TC de opdracht om te zoeken naar een geschikte trainer voor het 2e elftal. De opdracht was duidelijk, o.a. doorstroom van de A-jeugd naar de selectie van ons 1e en 2e elftal is noodzakelijk. Met o.a. deze opdracht zijn we gestart in onze zoektocht.

We hadden een 3-tal kandidaten waarmee gesprekken zijn gevoerd. Na een 2-tal gesprekken is het ons in het 3e gesprek gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Vooraf hebben we informatie ingewonnen en deze persoon komt erg sterk naar voren als trainer, als mens en als persoon.

We zijn verheugd te mogen presenteren als trainer van ons 2e elftal Dave Linssen. Dave is gehuwd met Miriam, heeft 3 dochters van 12, 7 en 2 jaar en is woonachtig in Voerendaal aan de Hogeweg 11. Dave is 41 jaar en heeft zijn eigen parkeeradvies bedrijf APARCO sedert een 3-tal jaren.

Dave bouwt zijn voetbalcarrière op dit moment af bij het 1e elftal van RKSVB als “ausputzer” en heeft een 2-tal seizoen geleden als trainer van RKSVB 2 gefungeerd.

Belangrijk is natuurlijk de samenwerking met onze hoofdtrainer en na een aantal (moet zeggen erg lange gesprekken ……. Dave en Ramon ….. maar wel leuk …) kwam wel heel sterk naar voren dat de hoofdtrainer en trainer 2e elftal niet alleen hetzelfde over voetbal denken maar ook heel erg sterk op elkaar lijken qua uitvoering en handelen in deze mooie sport. En dat is natuurlijk al een mooi begin.

Wij heetten Dave en zijn gezin van harte welkom bij RKVV Voerendaal. Onze intentie is een langere samenwerking en we hopen beiden hierin te slagen. Dave zal na de carnaval voorgesteld worden aan de spelersgroep van het 2e elftal.

namens de TC

Hub Hermans