Pupil van de week – Jonas Heuts

Pupil van de week (18-09-2016)

Zondagmiddag om 13.30 uur stond ik met mijn vader, moeder en mijn 2 broers Jesper en Jarne in de bestuurskamer. Ik vond het erg spannend om “pupil van de week” te zijn. Na een lekker glaasje fris mocht ik mee naar de kleedkamer waar de grote “jongens” zich omkleedde. Ik kreeg een bal en elke speler zette zijn handtekening op de bal. Al snel gingen we het voetbalveld op. Ik mocht mee en samen met de jongens de warming-up doen en intrappen.

Na een poosje gingen we nog even naar binnen en voordat ik het wist liep ik met de grote jongens, de scheidsrechter en de tegenstander SVN het veld op. Nadat we elkaar allemaal een handje hadden gegeven mocht ik vanaf de middellijn met de bal naar het doel van de tegenstander rennen. Ik dribbelde recht op de keeper af en schoot rechts richting de hoek van de goal en …… hij zat erin.

Hierna mocht ik naast de reservespelers in de dug-out zitten. Na een kwartiertje spelen ging ik met een collectebus bij de mensen op de tribune langs om geld in te inzamelen voor de jeugd. Iedereen gaf wat geld. Hierna mocht ik met een lekker zakje chips weer in de dug-out gaan zitten. Ook de spelers in de dug-out heb ik een chipje gegeven.

Na de rust mocht ik ook de 2e helft in de dug-out zitten. Dit was hartstikke leuk.

En toen was het laatste fluitsignaal. Voerendaal had verloren met 1-2. Ik vond het jammer dat mijn doelpunt niet was meegeteld.

Toen ik mijn kleren ophaalde in de kleedkamer vroegen sommige spelers en trainers of ik het leuk had gevonden. Ik vond het super.

Tenslotte ging ik nog met mijn ouders en broers iets drinken in de kantine. Ik ontdekte opeens dat ik de handtekening van Freek, de keeper miste. Ik ben toen met mijn vader nog naar de kleedkamer gegaan en heb ook nog de handtekening van de nummer 1 gekregen.

Deze middag was een hele leuke middag en het allerleukste de bal met handtekeningen staat op mijn kamer bij mijn nachtlampje, zodat ik die iedere avond kan zien voordat ik ga slapen.

Groetjes Jonas Heuts

img_9935

img_9928

img_9927