Ramón Meessen nieuwe hoofdtrainer

De Technische Commissie heeft, na afstemming met het bestuur, Ramón Meessen voor het seizoen 2017 – 2018 aangesteld als trainer van Voerendaal 1. Ramón woont in Voerendaal en is de trotse vader van zijn 2 kinderen, zoon Ebbe en dochter Mette.

Ramón is geen onbekende in de Voerendaal gelederen. Ramón is zijn voetbalcarrière gestart bij de jeugd van Voerendaal en is doorgestroomd naar de selectie van 1e elftal. Op dit elftal heeft hij een aantal jaren als spits gespeeld. Daarna is hij verkast naar SCKR waar hij een aantal jaren eerste elftal speler is geweest. Bij deze vereniging heeft hij ook zijn eerste stappen gezet als trainer, Ramón is hier 5 jaar werkzaam geweest als hoofdtrainer.

De volgende vereniging was Schimmert en ook bij deze vereniging heeft Ramón zijn functie als hoofdtrainer lang vervuld, een periode van 6 seizoenen. Tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Ramón gevonden bij zijn “oude liefde Voerendaal”.

Ramón is, naast een echte verenigingsman, een trainer die teamgevoel en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens zijn sollicitatiegesprekken benadrukte hij telkens weer dat “het team geraakt wordt door de motivatie van de trainer”. Naast hoofdtrainer is Ramón ook trainer bij het elftal waar zijn zoon Ebbe speelt en doet dit met veel plezier samen met vriend Patrick Gerardu. Fijn ook dat de ouders van Ramón altijd aanwezig zijn bij de wedstrijden van “zijn team”, ook hen heten wij van harte welkom bij onze mooie vereniging.

Wij hebben veel vertrouwen in Ramón en wensen hem veel succes toe bij RKVV Voerendaal

namens de Technische Commissie

Hub Hermans