• Aan- of afmelden

Heb jij ook interesse om lid te worden van onze mooie vereniging, maar wil je eerst meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden, tijden en kosten? Stuur dan een mail met je gegevens zoals naam en leeftijd naar info@rkvvvoerendaal.nl! Een proeftraining is bijvoorbeeld altijd bespreekbaar om eens te kijken of het bevalt.

Ben je overtuigd en weet je zeker dat je lid wilt worden? Aanmelden als lid kan middels het invullen van diverse formulieren en door deze vervolgens aan te leveren bij onze administrateur. Ook afmelden als lid of wijzigingen doorgeven gaat via dit kanaal:

Leo Bressers
    Wolfsestraat 2
    6367 VA Voerendaal
    045-5620630

Kies hieronder het van toepassing zijnde formulier, print het uit, vul het in en gooi het in op bovenstaand adres.

Belangrijk om te weten als je lid wenst te worden van RKVV Voerendaal is dat we een actief vrijwilligerspunt hebben dat erop toe ziet dat elk lid actief zijn of haar steentje bijdraagt voor de club. Het is dan ook goed om ons vrijwilligersbeleid goed tot je te nemen, welk te vinden is via https://www.rkvvvoerendaal.nl/vrijwilligersbeleid

Het aanmeldingsformulier voor nieuwe leden is hier te downloaden. (Beide pagina's printen en invullen!)

Opzeggingsformulier is hier te downloaden.

Wijzigingsformulier is hier te downloaden.

Alleen als de formulieren volledig en correct worden ingevuld en worden aangeleverd bij de administrateur, kunnen wij deze effectief in behandeling nemen. Na het invullen van de benodigde formulieren verwelkomen we je graag als lid van onze mooie club!