• CORONA REGELS RKVV VOERENDAAL

Beste leden, officials, supporters en overige betrokkenen,

Middels deze weg willen wij jullie informeren over de belangrijkste regels m.b.t. corona op ons complex. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande regels goed tot u te nemen en te respecteren. Indien u zich niet in onze regels kunt vinden, willen wij u dan ook verzoeken niet naar het complex te komen.

Update per 30-06 (wijzigingen schuin en dikgedrukt) geldig t/m einde seizoen 2020-2021
    De regels voor het seizoen 2021-2022 volgen later

Algemene zaken:

-        Alle leeftijden: trainen en wedstrijden spelen is toegestaan.

-        Toeschouwers zijn welkom. Wel op 1,5 meter afstand van elkaar en zonder gezondheidsklachten.

-        Kleedlokalen zijn open tijdens wedstrijden op zaterdag, daar buiten zijn ze gesloten (bijv trainingen).

-        Houd overal en ten alle tijden 1,5 meter afstand (13+) op alle plekken buiten het voetbalveld.

-        Gezamenlijke drinkflessen verboden, neem je eigen bidon/drinkfles mee.

-        Was regelmatig je handen, zeker voor en na de activiteit.

-        De verantwoordelijke trainer doet voorafgaand aan de training/wedstrijd een mondelijke gezondheidscheck en ziet erop toe dat spelers met klachten naar huis gaan.

-        Heb je klachten? Dan laat je testen en kom niet naar het complex. Is de uitslag van de test negatief, dan ben je weer welkom. De rest van het team is alert op eigen klachten maar mag zonder klachten naar het complex komen en voetballen.

-        Ben je positief getest op het coronavirus? Meldt dit gelijk bij je trainer. Deze informeert gelijk de wedstrijdsecretaris (senioren Nico Veltrop, jeugd Aggie Hermans). Indien de GGD op basis van bron- en contactonderzoek beslist dat een teamgenoot in quarantaine moet, dan komt deze niet naar de club. De rest mag, mits klachtenvrij, wel naar het complex komen.

-        Kom je terug uit een risico-gebied (code oranje of rood), kom dan 10 dagen niet naar het complex.

-        Rij zoveel mogelijk alleen. In het geval van carpoolen adviseren we voor 13 jaar en ouder uit verschillende huishoudens het gebruik van een mondkapje.

Kantine/terras:

-        De kantine is geopend voor afhaal van koffie, thee en fris op 3 juli.

Routing:

-        Probeer ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden t.o.v. andere personen. Volg zoveel mogelijk de aanwezige pijlen op het complex.

-        Fietsenstalling: fietsen dienen gestald te worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling bij de ingang van het complex.

Bestuur RKVV Voerendaal