• CORONA REGELS RKVV VOERENDAAL

Beste leden, officials, supporters en overige betrokkenen,

Middels deze weg willen wij jullie informeren over de belangrijkste regels m.b.t. corona op ons complex. Er zijn enkele belangrijke regels m.b.t. voetbalzaken, kantine/terras en routing. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande regels goed tot u te nemen en te respecteren. Alleen zo kunnen we garanderen dat we gedurende een lange periode veilig en gezond kunnen blijven sporten en samenkomen op ons complex. Indien u zich niet in onze regels kunt vinden, willen wij u dan ook verzoeken niet naar het complex te komen.

Algemene zaken:

-        Houd overal en ten alle tijden 1,5 meter afstand (13+) op alle plekken buiten het voetbalveld.

-        Maximaal 8 volwasseren per kleedlokaal i.v.m. 1,5 meter afstand, ook in de douche hierop letten.

-        Per jeugdteam maximaal 1 volwassen begeleider in het kleedlokaal aanwezig.

-        Gezamenlijke drinkflessen verboden, neem je eigen bidon/drinkfles mee.

-        Was regelmatig je handen.

-        Laatste speler in kleedlokaal reinigt klinken, lichtknoppen, etc. met desinfectiedoekje.

-        Ben je positief getest of heb je klachten? Dan kom je niet naar het complex.

-        Kom je terug uit een risico-gebied (code oranje), kom dan 10 dagen niet naar het complex.

-        Rij zoveel mogelijk alleen. In het geval van carpoolen adviseren we voor 13 jaar en ouder uit verschillende huishoudens het gebruik van een mondkapje.

Kantine/terras:

-        Respecteer ten alle tijden de aanwijzingen van het kantinepersoneel en het bestuur. Anders ben je helaas niet welkom in onze kantine en op het terras.

-        Reserveren is verplicht, dit kan ook ‘aan de deur’. Je kunt je hiertoe registreren via de QR-code welke je doorleidt naar de registratie app van de voetbalclub, of je vult de lijst in op het tafeltje bij de entree van de kantine.

-        Zitplaats verplicht! Dit geldt zowel voor de kantine als voor het terras buiten.

-        De kantine heeft een maximum capaciteit van 35 man, indien de kantine vol is, kun je plaats nemen op het terras. Indien het terras ook vol is, vragen wij je om tijdens drukke momenten op zaterdag/zondag op de tribune plaats te nemen.

-        Glaswerk dient in de kantine of op het terras te blijven. Daarbuiten enkel kartonnen bekers, blikjes en flesjes meenemen.

-        Betreed de kantine via de gebruikelijke ingang. Uitgang van de kantine via de andere deur uitkomende op het terras. Via het terras kun je het kantinegedeelte verlaten.

-        Beperk het toiletgebruik tot een minimum. Maximaal 2 personen tegelijk per toiletruimte. Desinfecteer en was je handen goed na gebruik.

-        Niet schuiven met stoelen en tafels, respecteer de afgebakende zitplaatsen.

-        Graag zelf de glazen terugbrengen naar de bar, zo beschermen wij ons personeel.

-        Betaal bij voorkeur contactloos.

Routing:

-        Bij de ingang van het complex staat de routing duidelijk aangegeven. Je vindt de routing tevens in onderstaande afbeelding. Het doel van de routing is om tegengestelde loopstromen zoveel mogelijk te vermijden. Wij verzoeken je deze routing te volgen.

-        Fietsenstalling: fietsen dienen gestald te worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling bij de ingang van het complex.

-        Kleedlokalen: De kleedlokalen kunnen bereikt worden via het pad links langs het hoofdveld. Vervolgens vóór de tribune links het trapje op en dan rechtsaf richting kleedlokalen. Na gebruik van de kleedlokalen achter de kantine langs richting uitgang of ingang kantine.

-        Spelers naar het veld: Voor sporters gelden uitzonderingen richting de speelvelden vanaf de kleedlokalen. Dit kan via de weg achter de tribune en langs de scouting, probeer daarbij zoveel mogelijk ‘rechts’ aan te houden bij tegengestelde loopstromen.

-        Tribune: Supporters die een wedstrijd willen kijken, verzoeken wij gebruik te maken van de tribune of een plek langs de afrastering. Wedstrijden kijken op het hoofdveld kan niet stand vanaf het kantineterras! U bereikt de tribune via de weg links langs het hoofdveld vanuit de ingang gezien. Daar betreedt u de tribune. Bij het verlaten van de tribune gaat u linksaf richting kunstgrasveld en na de tribune linksaf richting weg achter de tribune. Deze volgt u richting de uitgang van het complex aan de Goswijnstraat. Via de fietsenstalling kunt u ervoor kiezen de kantine of het terras te bereiken of u verlaat het complex via de grote poort.

-        Kantine/terras: De routing in- en rondom kantine/terras is aangegeven via looppijlen en in bovenstaand kopje ‘kantine/terras’.

Bestuur RKVV Voerendaal