• CORONA REGELS RKVV VOERENDAAL

Beste leden, officials, supporters en overige betrokkenen,

Middels deze weg willen wij jullie informeren over de belangrijkste regels m.b.t. corona op ons complex. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande regels goed tot u te nemen en te respecteren. Indien u zich niet in onze regels kunt vinden, willen wij u dan ook verzoeken niet naar het complex te komen.

Update per aanvang seizoen 2021/2022

Algemene zaken:

-        Alle leeftijden: trainen en wedstrijden spelen is toegestaan.

-        Toeschouwers zijn welkom. Wel op 1,5 meter afstand van elkaar en zonder gezondheidsklachten.

-        Kleedlokalen zijn geopend en mogen gebruikt worden.

-        Houd overal en ten alle tijden 1,5 meter afstand (13+) op alle plekken buiten het voetbalveld.

-        Gezamenlijke drinkflessen verboden, neem je eigen bidon/drinkfles mee.

-        Was regelmatig je handen, zeker voor en na de activiteit.

-        De verantwoordelijke trainer doet voorafgaand aan de training/wedstrijd een mondelijke gezondheidscheck en ziet erop toe dat spelers met klachten naar huis gaan.

-        Heb je klachten? Dan laat je testen en kom niet naar het complex. Is de uitslag van de test negatief, dan ben je weer welkom. De rest van het team is alert op eigen klachten maar mag zonder klachten naar het complex komen en voetballen.

-        Ben je positief getest op het coronavirus? Meldt dit gelijk bij je trainer. Deze informeert gelijk de wedstrijdsecretaris (senioren Nico Veltrop, jeugd Aggie Hermans). Indien de GGD op basis van bron- en contactonderzoek beslist dat een teamgenoot in quarantaine moet, dan komt deze niet naar de club. De rest mag, mits klachtenvrij, wel naar het complex komen.

-        Kom je terug uit een risico-gebied (code oranje), laat je dan testen.

-        Rij zoveel mogelijk alleen. In het geval van carpoolen adviseren we voor 13 jaar en ouder uit verschillende huishoudens het gebruik van een mondkapje.

Kantine/terras:

-        Kantine en terras (bij gelegenheid) zijn weer open!

-        Respecteer ten alle tijden de aanwijzingen van het kantinepersoneel en het bestuur. Anders ben je helaas niet welkom in onze kantine en op het terras.

-        Zitplaats verplicht! Dit geldt zowel voor de kantine als voor het terras buiten.

-        De kantine heeft een maximum capaciteit van 35 man, indien de kantine vol is, kun je plaats nemen op het terras. Indien het terras ook vol is, vragen wij je om tijdens drukke momenten op zaterdag/zondag op de tribune plaats te nemen.

-        Glaswerk dient in de kantine of op het terras te blijven. Daarbuiten enkel kartonnen bekers, blikjes en flesjes meenemen.

-        Betreed de kantine via de gebruikelijke ingang. Uitgang van de kantine via de andere deur uitkomende op het terras. Via het terras kun je het kantinegedeelte verlaten.

-        Beperk het toiletgebruik tot een minimum. Maximaal 2 personen tegelijk per toiletruimte. Desinfecteer en was je handen goed na gebruik.

-        Niet schuiven met stoelen en tafels, respecteer de afgebakende zitplaatsen.

-        Graag zelf de glazen terugbrengen naar de bar, zo beschermen wij ons personeel.

-        Betaal bij voorkeur contactloos.

Routing:

-        Probeer ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden t.o.v. andere personen. Volg zoveel mogelijk de aanwezige pijlen op het complex.

-        Fietsenstalling: fietsen dienen gestald te worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling bij de ingang van het complex.

Bestuur RKVV Voerendaal