• CORONA REGELS RKVV VOERENDAAL

Beste leden, officials, supporters en overige betrokkenen,

Middels deze weg willen wij jullie informeren over de belangrijkste regels m.b.t. corona op ons complex. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande regels goed tot u te nemen en te respecteren. Indien u zich niet in onze regels kunt vinden, willen wij u dan ook verzoeken niet naar het complex te komen.

Update per 13-03 (wijzigingen schuin en dikgedrukt)

Algemene zaken:

-        Senioren t/m 26 jaar: Groepstrainingen onder de vlag van de vereniging zijn toegestaan. Dit enkel binnen het team en er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden binnen de lijnen. Partijspel is dus mogelijk.

-        Senioren vanaf 27 jaar: vanaf 16-03 is het weer toegestaan om in groepjes van 4 personen te trainen op 1,5 meter afstand. Positie-/partijspel is dus (nog) niet toegestaan.

-        Jeugd t/m categorie O19: Groepstrainingen en wedstrijden onderling tussen teams van RKVVV/RKSVB zijn toegestaan. Wedstrijden tegen andere verenigingen niet. Buiten de spelers zijn alleen de directe trainers welkom bij activiteiten. Ouders zetten de kinderen af aan de poort.

-        Toeschouwers zijn niet welkom.

-        Kleedlokalen en andere faciliteiten zijn gesloten.

-        Houd overal en ten alle tijden 1,5 meter afstand (13+) op alle plekken buiten het voetbalveld.

-        Gezamenlijke drinkflessen verboden, neem je eigen bidon/drinkfles mee.

-        Was regelmatig je handen, zeker voor en na de activiteit.

-        De verantwoordelijke trainer doet voorafgaand aan de training/wedstrijd een mondelijke gezondheidscheck en ziet erop toe dat spelers met klachten naar huis gaan.

-        Heb je klachten? Dan laat je testen en kom niet naar het complex. Is de uitslag van de test negatief, dan ben je weer welkom. De rest van het team is alert op eigen klachten maar mag zonder klachten naar het complex komen en voetballen.

-        Ben je positief getest op het coronavirus? Meldt dit gelijk bij je trainer. Deze informeert gelijk de wedstrijdsecretaris (senioren Nico Veltrop, jeugd Aggie Hermans). Indien de GGD op basis van bron- en contactonderzoek beslist dat een teamgenoot in quarantaine moet, dan komt deze niet naar de club. De rest mag, mits klachtenvrij, wel naar het complex komen.

-        Kom je terug uit een risico-gebied (code oranje), kom dan 10 dagen niet naar het complex.

-        Rij zoveel mogelijk alleen. In het geval van carpoolen adviseren we voor 13 jaar en ouder uit verschillende huishoudens het gebruik van een mondkapje.

Kantine/terras:

-        Kantine en terras zijn tot nader order gesloten!

Routing:

-        Bij de ingang van het complex staat de routing duidelijk aangegeven. Je vindt de routing tevens in onderstaande afbeelding. Het doel van de routing is om tegengestelde loopstromen zoveel mogelijk te vermijden. Wij verzoeken je deze routing te volgen.

-        Fietsenstalling: fietsen dienen gestald te worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling bij de ingang van het complex.

Bestuur RKVV Voerendaal