• CORONA REGELS RKVV VOERENDAAL

Beste leden, officials, supporters en overige betrokkenen,

Middels deze weg willen wij jullie informeren over de belangrijkste regels m.b.t. corona op ons complex. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande regels goed tot u te nemen en te respecteren. Indien u zich niet in onze regels kunt vinden, willen wij u dan ook verzoeken niet naar het complex te komen.

Update per 13 november t/m zeker 3 december:

Algemene zaken:

-        Alle leeftijden: trainen en wedstrijden spelen is toegestaan.

-        Op dit moment is het complex enkel toegankelijk voor spelers die daadwerkelijk op dat moment komen trainen/spelen, trainers/leiders van de betreffende teams, functioneel aanwezige vrijwilligers ter ondersteuning van de voetballende activiteiten, bestuursleden en onderhoudsprofessionals.

-        Toeschouwers zijn helaas NIET welkom. Enkel rij-ouders van de jongste jeugdleden welke niet met de fiets / te voet kunnen komen (uitteams).

-        Kleedlokalen en toiletten zijn geopend en mogen gebruikt worden. Hier geldt wel een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) voor sporters. Personen die 'functioneel' aanwezig zijn en vrijwilligers, zoals trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals etc. zijn gevrijwaard van deze plicht volgens de wet, maar wij verwachten wel als vereniging dat mensen hier hun eigen verantwoordelijkheid in nemen en ook zorgen voor een geldig CTB/QR-code.

-        Drink zoveel mogelijk uit je eigen drinkfles/bidon.

-        Was regelmatig je handen, zeker voor en na de activiteit. Schud ook geen handen.

-        De verantwoordelijke trainer doet voorafgaand aan de training/wedstrijd een mondelijke gezondheidscheck en ziet erop toe dat spelers met klachten naar huis gaan.

-        Heb je klachten? Dan laat je testen en kom niet naar het complex. Is de uitslag van de test negatief, dan ben je weer welkom. De rest van het team is alert op eigen klachten maar mag zonder klachten naar het complex komen en voetballen.

-        Ben je positief getest op het coronavirus? Meldt dit gelijk bij je trainer. Deze informeert gelijk de wedstrijdsecretaris (senioren Nico Veltrop, jeugd Aggie Hermans). Indien de GGD op basis van bron- en contactonderzoek beslist dat een teamgenoot in quarantaine moet, dan komt deze niet naar de club. De rest mag, mits klachtenvrij, wel naar het complex komen.

-        Kom je terug uit een risico-gebied (code oranje), laat je dan testen.

-        Rij zoveel mogelijk alleen. In het geval van carpoolen adviseren we voor 13 jaar en ouder uit verschillende huishoudens het gebruik van een mondkapje.

Kantine/terras:

-        Het terras is gesloten.

-        De kantine is gesloten, zowel voor sporters als supporters.

Bestuur RKVV Voerendaal