• Het EK voetbal komt er weer aan! Jazeker, door alle corona ellende zou je het zomaar vergeten en de Meilandjes op hebben staan op sbs6 terwijl het Nederlands elftal aan de bak moet. Gelukkig is daar Rafael van der Vaart met een bierbuikje en een oranje auto van de Lidl om ons in de reclameblokken eraan te herinneren dat we toch wat data in de agenda moeten gaan omcirkelen. En uiteraard komen dan ook van alle kanten weer de EK toto’s om je oren vliegen. Met familie of met collega’s maarja daar zit je helemaal niet op te wachten, want die hebben toch helemaal geen verstand van voetbal!?

    Daarom organiseren we nu als voetbalclub zijnde de ‘RKVV Voerendaal EK toto’! Deelname kan t/m 11 juni en kost slechts 5 euro. De volledige inleg komt terecht in de prijzenpot. Voor de winnaar ligt er 50% van de inleg klaar, de nummer 2 gaat er met 30% van de pot vandoor en ook de nummer 3 komt er met 20% van de inleg niet bekaaid vanaf.

     

  • Deelnemen kan door bijgaande excel file te downloaden en volledig op alle tabbladen in te vullen. Vervolgens mag het opgestuurd worden naar de beheerder van de poule Kjell Kleijkers via kjellkleijkers1996@hotmail.com. Na betaling van het inschrijfgeld van 5 euro is de deelname bij een correct en volledig ingevuld en ingezonden formulier definitief. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op het rekening nummer van de voetbalclub NL 92 RABO 0154 8994 45 t.n.v. Voetbalvereniging Voerendaal o.v.v. ‘EK Poule + je naam’. Let erop dat je dezelfde naam hanteert als op je inschrijfformulier!

    We zullen gedurende het toernooi de tussenstand periodiek met jullie delen. Graag zien we jullie inschrijvingen tegemoet, dan maken we er samen wat moois van!

    Succes!